VestiLepa inicijativa u kondominijumu Central Garden

Mediji

24.12.2017.

Lepa inicijativa u kondominijumu Central Garden

Da li ste i Vi komšijama poželeli sve najlepše za praznike?

Da postoje komšije koje dele više od pozdrava dokaz je stambeno-poslovni kompleks Central Garden u čijem parku je na inicijativu investitora izraelske kompanije “AFI Europe” i “Shikun & Binui Group” i ove godine povodom najradosnijih zimskih praznika organizovano druženje za stanare.

Drugu godinu zaredom u susret novogodišnjim praznicima, park u srcu prvog beogradskog kondominijuma pretvoren je u poligon magije u kojoj su podjednako  uživali najmlađi stanari i njihovi roditelji. Nastup dečjeg hora, Deda Mraz, maskote omiljenih crtanih junaka, slatkiši koji su se krili u pinjati, novogodišnji paketići bili su samo deo programa za mališane, dok su odrasli uživali u čaju, kuvanom vinu i druženju sa komšijama.

Da se praznični duh darivanja proširi i izvan Central Gardena, pobrinuli su se investitori projekta koji su i ove godine otkupili radove mališana iz udruženja roditelja i dece sa invaliditetom „Plava školjka“ i kreativno-edukativnog centra „Kec“. Na ovaj način nastavljena je lepa tradicija koja, pored društveno-odgovornog karaktera, ima za cilj da dečjim crtežima oplemeni prostor kondominijuma i podseti na univerzalne vrednosti.

Novogodišnji praznici su idealna prilika za stvaranje uspomena u krugu najbližih. Želja investitora je da ovakvim okupljanjima neguje porodične vrednosti i dobre stare komšijske tradicije za koje savremeni tempo života ostavlja sve manje vremena. Zato ne zaboravite i vi da vašim komšijama makar u prolazu poželite srećne praznike.

 

Ugao Dalmantinske i Stanoja Glavaša, 11000 Beograd, Srbija

Mob:062 303050

Radno vreme od 10h - 18h

Copyright © All Rights Reserved