VestiLokacija je ključ uspeha

Mediji

25.06.2016.

Lokacija je ključ uspeha

Svi koji prave poslovne planove znaju da je lokacija ključ uspeha, tako da ako ste u potrazi za savršenom lokacijom za vaš biznis – ovakvu ponudu u centru grada ne smete da propustite. Kondominijum „Central Garden“ svojim unikatnim položajem predstavlja stratešku lokaciju za realizaciju poslovne ideje. Omeđen je ulicama Dalmatinskom, Stanoja Glavaša, Starine Novaka i Knez Danilove, oivičen ekološkim biserima poput Botaničke bašte i Tašmajdanskog parka, a udaljen samo nekoliko minuta hoda od samog centra grada.

Moderan koncept života u kondominijumu podrazumeva brojne maloprodajne sadržaje koji su sastavni deo te unikatne stambeno poslovne celine.  Iskustva od Njujorka do Sigapura svedoče da su stanari  luksuznog kondominijuma zatvorenog tipa uvek najodaniji kupci, jer su za njih dostupnost, dobra snabdevenost i raznovrsna ponuda od presudnog značaja. I u Beogradu, budući vlasnici maloprodajnog prostora koji se nalaze u prizemlju ovog kondominijuma imaće u vlasnicima tih nekretnina svakodnevne mušterije, ali pre svega odlične komšije.

Sama činjenica da se ovi lokali i radnje nalaze u strogom centra grada, a vlasnicima lokala pružaju preko potrebnu izvesnost investicije u ovakav vid poslovanja. Iako svi mi redovno posećujemo tržne centre u potrazi za prestižnijom robom ili zbog premijere nekog blockbustera, centar grada uvek je bio i ostaće središte brojnih uslužnih delatnosti.

Bez obzira da li su u pitanju pekare, frizeri, knjižare, cvećare, samoposluge, apoteke, privatne laboratorije, kafići, restorani, igraonice, ekspoziture banaka...
Svi oni koji ozbiljno započinju mali biznis, osim odlične lokacije, ne moraju da brinu ni o sigurnosti i bezbednosti maloprodajnog prostora, upravo zbog samog koncepta funkcionisanja kondominijuma koji je pod 24-časovnim video nadzorom. 

Bitan je i demografski element. Istraživanje sprovedeno sa vlasnicima ovakvih stanova ukazuje da su u pitanju porodice sa dvoje ili troje dece, ali i mlađi bračni parovi u ranim tridesetim godinama koji tek planiraju proširenje porodice. Kada je reč o stručnoj spremi u pitanju su akademski obrazovani građani uglavnom inženjeri, arhitekte, pravnici, bankari, lekari, farmaceuti ali i brojne javne ličnosti iz sveta umetnosti, medija, muzike i filma ili profesionalci iz oblasti IT konsaltinga i inženjeringa, fokusirani ka daljem građenju karijere.   

Iako je poslovna konkurencija takođe bitan segment uspeha u maloprodaji, svi nabrojani faktori olakšaće vam da se ravnopravno uključite u tržišnu utakmicu sa ovakve, liderske pozicije. Kada nakon detaljnog proučavanja potreba tržišta u konkretnom slučaju izaberete ovakav vid pozicioniranja svog poslovanja, nema sumnje da visoki standardi u takvoj urbanoj sredini garantuju uspeh.  
 

Ugao Dalmantinske i Stanoja Glavaša, 11000 Beograd, Srbija

Mob:062 303050

Radno vreme od 10h - 18h

Copyright © All Rights Reserved