VestiUmetnička dela mališana oplemenila kondominijum

Mediji

21.11.2016.

Umetnička dela mališana oplemenila kondominijum

Stambeno-poslovni kompleks „Central Garden“ od danas je bogatiji za 75 umetničkih dela koja su napravila deca sa invaliditetom.

Investitori projekta „AFI Europe“ i „Shikun & Binui Group“ otkupili su radove mališana iz udruženja roditelja i dece sa invaliditetom „Plava školjka“ i kreativno-edukativnog centra „Kec“. 75 pravih malih umetničkih dela, koja sada krase hodnike kondominijuma, izrađeno je različitim tehnikama: dekupaž, fraktal, presovano cveće i drvene bojice.

Investitori projekta „Central Garden“ prepoznaju trud i naporan rad dece sa posebnim potrebama i ovom donacijom samo nastavljaju niz svojih društveno-odgovornih akcija. Istovremeno, žele da podsete svoje stanare da sreću čine male stvari i da nečije malo nekome može da znači mnogo.

„Central Garden“ će nastaviti da osluškuje potrebe svojih sugrađana baš kao što osluškuje i potrebe svojih stanara. Ovaj jedinstveni kondominijum, smešten u samom centru Beograda, do jeseni 2018. godine prostiraće se na 100.000 kvadrata, sa 500 stambenih jedinica, poslovnom kulom od 16.000 kvadrata, maloprodajnim prostorom sa brojnim uslužnim sadržajima i najvećim privatnim parkom u Beogradu na čak 2.600 kvadrata.
 

Ugao Dalmantinske i Stanoja Glavaša, 11000 Beograd, Srbija

Mob:062 303050

Radno vreme od 10h - 18h

Copyright © All Rights Reserved