Stanovi

N Ulica Dalmatinska Ulica Knez Danilova Ulica Starine Novaka Ulica Stanoja Glavaša Faza I - Završeno oktobar 2015. godine Faza II - Završeno oktobar 2016. godine Faza III - Završetak radova novembar 2017. godine Faza IV - Završetak radova februar 2018. godine Faza IV - Završetak radova jun 2018. godine.
INTERAKTIVNA MAPA
Izaberite deo zgrade
Stambeni prostor Central Gardena koncipiran je da odgovara svim generacijama i životnim stilovima od porodičnog do savremeno urbanog života. Stanovi su savremeno koncipirani, odlikuje ih izuzetna funkcionalnost, prostrani dnevni boravci i zasebni spavaći blokovi, osećaj privatnosti i udobnosti, velika osvetljenost i izbor vrhunskih materijala gradnje i završne obrade.
 
U prvoj i drugoj fazi izgradnje podignute su po dve sedmospratne zgrade sa po devetnaest različitih struktura stanova. Strukture stanova varirale su od jednosobnih do četvorosobnih i petosobnih-penthouse-a,  površine od 34 m2 do 200+m2.
 
Treća faza, čija izgradnja je u toku obuhvata dve osmospratne zgrade stambenih struktura od jednosobnih do pentahaus stanova, površine od 32m2 do 200+m2
 
Četvrta faza se realizuje iz dva dela. Prvi objekat je sedmospratna zgrada stambenih struktura od jednosobnih do petosobnih stanova, površine od 32m2 do 130m2. Drugi objekat će sačinjavati petosobni stanovi i dva tipa trosobnih.

Tokom izgradnje kompleksa koristiće se najsavremenija tehnologija, sa specijalnim fokusom na energetsku efikasnost, uz mogućnost izbora završnih radova i opreme iz palete pažljivo odabranih međunarodnih brendova. Budući stanari će uživati u zelenoj oazi u centru gradskog jezgra, uz pogled na unutrašnji park i njegov mir ili na neku od čuvenih starobeogradskih ulica, prema svom karakteru i želji.

 

Ugao Dalmantinske i Stanoja Glavaša, 11000 Beograd, Srbija

Mob:062 303050

Radno vreme od 10h - 18h

Copyright © All Rights Reserved